Aug. 2023
Der er sket lidt siden feb. 2018: Stavspil og sang 3 – jul på stavspil er kommet og kan bestilles her
og Musik – en grundbog til valgfaget er på trapperne.

Feb. 2018
Så er næste bog kommet:
Stavspil Og Sang 2 – akustisk sammenspil mellemtrin – kan bestilles her

Nov. 2016
Så er de to næste bøger kommet:

Stavspil Og Sang (SOS) – akustisk sammenspil indskoling – kan bestilles her

Spil spontant – uden noder – kan bestilles her.

Det spiller 2 er kommet og kan bestilles her.  Den indeholder med fem nye arrangementer:
Shackles, Superstar, Self Control, Sweet Dreams og Something Got Me Started. Til Det spiller 2 hører også fem koreografivideoer, ni percussionvideoer samt nye redskaber til at variere og udsmykke musikken.

B-IT-1200_Detspiller2_FORS
B-IT-1200_Detspiller2_BAGS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det spiller er en fantastisk guide til sammenspil.
Den bedste jeg hidtil har set.
Anmelder, Dansk Sang, april 2015

Fantastisk bog han har lavet.
Kursist, Musiklærerens dag UCC, 2014

Den er god – rigtig god , – og det på flere måder: musikalsk set, pædagogisk, den forholder sig til praktisk lærergerning, den er en forbilledlig fortaler for musik som dannelsesfag.
John Høybye

For og bagside

 

Fantastisk bog han har lavet.
Kursist, Musiklærerens dag UCC, 2014

Den er god – rigtig god , – og det på flere måder: musikalsk set, pædagogisk, den forholder sig til praktisk lærergerning, den er en forbilledlig fortaler for musik som dannelsesfag.
John Høybye


Det spiller – rytmisksammenspil.dk med hele klasser henvender sig til musiklærere, studerende og undervisere i grundskolen og på lærer- og pædagoguddannelsen m.fl. Til bogen hører denne hjemmeside med video- og lydklip,  kursusinformation m.m. Bogen har tre mål for sammenspilsundervisningen:

  • Hele klassen skal aktiveres
  • Der skal musik i rummet på kort tid
  • Musikken skal lyde godt

Disse mål opnås ved at nytænke læringsform, indstuderingsmetode, sangvalg og arrangement, form og instrumentanvendelse. Bogen indeholder seks arrangementer klar til brug.

Det spiller kan bestilles her.
Det spiller 2 kan bestilles her.

I november 2016 udkommer to bøger: Stavspil og sang – akustisk sammenspil til indskolingen. Denne indeholder ni arrangementer til xylofoner, klokkespil og percussion i forskellige stilarter og genrer, samt dans, enkel to stemmighed m.m. Derudover udkommer Spil spontant – en bog om at spille til fællessang “på stedet” uden noder, becifringer m.m.

I maj 2017 udkommer Akustisk sammenspil til mellemtrinnet samt en korbog med nye sange om trolde, hekse, skrubtudser og brombær. Der vil være xylofon-, klokkespil- og percussionroller samt fagter, koreografi og danse til de satserne der vil indeholde enkle andenstemmer baseret på solmissation m.m.